Scabal
Scabal
Het Made-to-measure-concept van Scabal is niet vergelijkbaar met andere kledinglijnen op maat. Er is keuze uit meer dan 5.000 referentiematerialen en Anton Vlasman biedt u het grootste assortiment in de omgeving. Scabal gaat enkel met het beste basismateriaal aan de slag.
Scabal
Van Laack
van Laack
Het Van Laack overhemd biedt al meer dan 130 jaar kwaliteit, comfort en gedetailleerde afwerking. De hemden zijn gemaakt van luxe en delicate stoffen. Een groot assortiment vindt u bij Anton Vlasman. Naast dit assortiment is mogelijk om uw hemd aan te meten met de door u gekozen stof tevens is er keuze uit verschillende knopen en boorden.
van Laack
Jacob Cöhen
Jacob Cöhen
Het imago van de alledaagse jeans is door Jacob Cöhen veranderd en niet meer weg te denken uit een stijlvolle garderobe. Handgemaakt en een geweldige pasvorm zijn kenmerken voor dit label. De Jeans worden met de hand gemaakt van het Japans Kurabo denim en zijn versierd met een label van paardenleer, verzilverde knopen en een kettingsteek langs de naad. Voor de productie van Jacob Cöhen jeans worden alleen natuurlijke materialen gebruikt.
Jacob Cöhen
Hackett
Hackett
Hackett London is een klassiek Brits merk met een uitgebreid gamma aan kleding en accessoires voor heren. Dit merk biedt een stijlvolle en tijdloze collectie. Hackett heeft als belangrijkste doel om mannen te kleden voor allerlei gelegenheden, van formeel tot sportief. Op onze eerste verdieping die geheel in Hackett stijl is gedecoreerd vindt u deze collectie terug.
Hackett
McAlson
McAlson
Deze boxer voor jong en oud heeft een perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort. Bij Anton Vlasman vindt u een ruim assortiment designs van deze populaire boxers.
McAlson
Eduard Dressler
Eduard Dressler
Eduard Dressler staat voor tijdloze waarden en gaat daarnaast mee met de huidige trends. Betaalbare luxe van klassiek tot modern. Een unieke combinatie van traditionele waarden, Duitse kwaliteit en Italiaanse stijlen vindt u terug bij Anton Vlasman.
Eduard Dressler
Atelier Noterman
Atelier Noterman
Atelier Noterman is het resultaat van een sprankelende samenwerking tussen Luc de Maeght en de Noterman familie. Creativiteit en marktkennis ontmoet meer dan 50 jaar vakmanschap.
Atelier Noterman
Paul & Shark
Paul & Shark
Een italiaans verhaal. Opgericht in 1976 door de familie Dini. Paul & Shark is vandaag de dag synoniem met Italiaanse elegantie en stijl, met zijn mannen, vrouwen, kinderen en toebehoren collectie verkrijgbaar in 70 verschillende landen. De collecties zijn beschikbaar in de hele wereld in 70 verschillende landen en 323 steden en 490 verkooppunten, waarvan in meer dan 223 zijn Paul Shark mono brand boetieks gelegen in de meest exclusieve winkelstraten, van Milaan - Via Montenapoleone, Parijs - Rue du Faubourg St. Honoré, New York - Madison Avenue, Beverly Hills - Rodeo Drive, Hong Kong - Canton Road, Shanghai - Nanjing Road, Dubai - Dubai Mall en Mall of the Emirates, Moskou - Gom.
Stenströms
Stenströms
Stijl, kwaliteit en comfort in elk detail. Deze filosofie heeft Stenströms tot een van de meest bekende merken van Zweden gemaakt. In elk Stenströms shirt zit meer dan 100 jaar aan traditie, vakmanschap en kwaliteit.
Stenströms
100 Hands
100 Hands
De shirts van 100 Hands zijn volledig met de hand gemaakt. Elk shirt wordt bewerkt door 50 personen, die in totaal 1,5 dag bezig zijn per shirt. De unieke handbewerking zorgt voor een subliem draagcomfort.
100 Hands
Salko
Het merk Salko maakt exclusieve loden jassen voor mannen. De Hubertus loden met zijn uitstekende eigenschappen is een bijzonder comfortabel, ademend, slijtvast kwaliteit.
Salko
Paolo Albizati
Paolo Albizati
Het is zeldzaam om een enkel label te vinden met een dergelijke diversiteit aan stijlen en looks in dassen als dat u kunt vinden bij Paolo Albizzati.
Paolo Albizati
Pig and Hen
Pig and Hen
Stoere armbanden van scheepstouw. Handmade in Amsterdam.
Pig and Hen
Fumagali
Italiaanse accessoires. 100% Italiaanse passie in elk detail.
Alan Paine
Alan Paine, sinds 1907, heeft wereld faam bereikt met hun hoge kwaliteit aan naaiwerk en country kleding.
Alan Paine
Floris Londen
Floris Londen
Discover the World of Floris, British Family Perfumers Since 1730. Shop online for finely crafted fragrances for Men, for Women and for the home. Ontdek de wereld van Floris, een Brits familie bedrijf dat parfums maakt sinds 1730.
Floris Londen

Adres

Anton Vlasman Mauritsweg 30, 3012 JS Rotterdam

Openingstijden

maandag gesloten

di-vr 10.00 - 18.00

za 10.00 - 17.00

zondag 13.00 - 17.00